(VIDEO) SUDIJE POKRALE MORNAR PROTIV BUDUĆNOSTI: Meč za titulu u Crnoj Gori odlučila velika greška arbitara?!

Autor:

Sport

30.05.2019

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost je u odlučujućoj utakmici velikog finala šampionata Crne Gora slavila protiv Mornara, u krajnje diskutabilnoj završnici, i na taj način stigla do titule.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Budućnosti

Sjajna finalna serija viđena je u finalu crnogorskog plej-ofa. Budućnost je povela sa 2:0 u seriji, Mornar izjednačio na 2:2, te je majstorica u Podgorici, u Sportskom centru Morača, odlučivala o šampionu. 

Sastav Mihaila Pavićevića iz Bara pokušao je odbrani titulu, osvojenu prošle godine, ali su kako kažu, debelo oštećeni u poslednjim sekundama utakmice. 

Ostalo je oko šest sekundi do kraja meča, duel pri izvođenju auta imali su Nemanja Gordić i Strahinja Mićović, a sudija Milija Vojinović pokazao je da je u diskutabilnom duelu faul napravio odbrambeni igrač, u ovom slučaju košarkaš Mornara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FAUL odbrane ili u napadu , koji je rešio prvaka Crne gore ? #kkbudućnost #kkmornar #varvari

A post shared by Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) on May 29, 2019 at 8:56pm PDT

Nakon utakmice oglasio se i trener Barana, Mihailo Pavićević, koji je istakao da su arbitri direktno uticali na ishod kompletne finalne serije. 

- Ostao je malo gorak ukus u ustima s obzirom da su arbitri, pre svih Vojinović, pokvarili zaista spektakularnu seriju. Na šest sekundi pre kraja, pomenuti Vojinović je umesto prekršaja u napadu, dosudio nesportsku ličnu grešku nad Gordićem i tu je pitanje pobednika rešeno. Žao mi je samo zbog toga, jer su se momci oba tima borili do poslednjih atoma snage i smatram da je neko od njih trebalo da bude junak, a ne sudija Vojinović - rekao je Pavićević za "Sport klub". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading