Ražnatović otvoreno o Jokiću i reprezentaciji!

Autor:

Sport

30.05.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović istakao je u razgovoru za Nedeljnik da nije bilo nijednog razloga da se Nikola Jokić nađe na stubu srama jer je propustio jednu reprezentativnu sezonu i to sa 'najvećim mogućim opravdanjem koje iko ima'.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Dugo se raspravljalo o tome hoće li košarkaš Denvera igrati za srpsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini. Jokić je propustio prošlu reprezentativnu sezonu, a po okončanju klupske saopštio je da mora da razgovara sa porodicom, menadžerima i predstavnicima Nagetsa.

Ipak, pre sedam dana saopštio je da će ponovo poneti nacionalni dres.

- Naši najpoznatiji igrači koji su bili idoli nacije preskakali su više puta nacionalni dres zbog rođenja kćerke ili želje da budu sa porodicom tokom leta, tako da ne postoji nijedan razlog da se Nikola Jokić nađe na stubu srama jer je propustio jednu akciju sa najvećim mogućim opravdanjem koje je iko imao - ispričao je u intervjuu za "Nedeljnik" menadžer Miodrag Miško Ražnatović.

On je rekao da se ovde ne radi se samo o Nikoli Jokiću, već se radi o trendu u društvu da se sportisti jednog dana veličaju, a da već sledećeg dana budu izloženi strašnom vređanju.

- Tome je, po meni, doprinela erozija vrednosti u društvu, a pored toga i mogućnost da svake sekunde iznesete svoje stavove na društvenim mrežama, što ranije nije bio slučaj. Nekada, ako jedan Divac nije igrao za reprezentaciju, moglo je po kafićima da se priča: ‘kakav je, neće da igra’. Ali ta priča se u kafićima i završavala - rekao je Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading