Trinkijeri besan posle poraza u Železniku!

Autor:

Sport

05.06.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije bio zadovoljan igrom svog tima, posle poraza od FMP u Železniku rezultatom 88:85.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

FMP je trijumfom u drugom polufinalnom meču Superlige Srbije produžio seriju, pa će se o drugom finalisti odlučiti u trećem meču.

- Čestitam FMP na pobedi. Bili smo bolji u skoku, asistencijama, šutu za tri poena, a izgubili smo! Ta 44 slobodna bacanja su nas koštala mnogo, čak 34 faula. To je sigurno bio ključ - rekao je Trinkijeri i dodao:

- I naša treća četvrtina. Odbrana je tada bila katastrofalna. Zato smo izgubili utakmicu.

Novinare je zanimalo i da li je možda odlučila veća želja i mladost igrača FMP.

- Iskreno da vam kažem, ne znam. Znam samo da je drugo poluvreme bilo očajno. Sve! Uspeli smo nekako i da se vratimo u meč i ponovo povedemo, a onda su ona tri slobodna bacanja u ključnom trenutku kompletno promenila ritam utakmice. Ipak, u jedno sam siguran. Odbrana je bila ključna", rekao je trener crno-belih.

Na pitanje da li ovakva Superliga ima smisla Trinkijeri nije imao konkretan odgovor.

- Nemam ništa da kažem o tome. Ja ne odlučujem. Zašto bih bilo šta rekao kada to ne mogu da promenim - zaključio je Trinkijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading