Real razneo Valensiju na startu polufinalne serije!

Autor:

Sport

06.06.2019

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Real Madrida deklasirali su Valensiju rezultatom 94:72 i tako poveli 1-0 u polufinalnoj seriji španskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pablo Laso

Real je vodio tokom cele utakmice, nije mu mnogo vremena bilo potrebno da preuzme kontrolu, a gosti su od drugog poluvremena praktično prestali da mu pružaju otpor. Madriđani su u jednom trenutku u trećem periodu imali i 34 poena prednosti, ali iako su "slepi miševi" uspeli da smanje razliku nijednog trenutka nisu mogli da pariraju izabranicima Pabla Lasa.

Najbolji u trijumfu Reala bio je Entoni Rendolf sa 24 poena i šest skokova, Fabijen Kozer je imao 11 poena, a Džejsi Kerol jedan manje.


U redovima Valensije istakao se Aron Dornekamp sa 15 poena i šest skokova, dok je Vil Tomjas imao 10 poena. Crnogorski košarkaš Bojan Dubljević je za 20 minuta imao osam poena i sedam skokova.

Naredna utakmica dva tima na programu je u subotu od 21 čas, takođe u Madridu, a plasman u finale izboriće ekipa koja prva dođe do tri trijumfa.

U drugom polufinalu sastaju se Barselona i Saragosa, a njih prvi meč čeka u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading