"Mi i Srbi moramo da prođemo grupu na SP!"

Autor:

Sport

07.06.2019

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Los Anđeles Klipersa i italijanske reprezentacije Danilo Galinari istakao je da se raduje što su "azuri" ponovo u situaciji da se mere sa najboljima. A kako je rekao reprezentacija Italije i Srbije imaju imperativ prolaska grupne faze.

RepublikaFoto: Twitter.com/ LAClipper
Galinari spreman za Mundobasket

Galinari je objasnio šta mu znači predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 31. avgusta do 15. septembra u Kini.

- Zapravo, treba da pitate šta on znači nama. A kada to kažem, ne mislim samo na ceo tim, već i na celu košarkašku zajednicu počevši od medija, do navijača i svih koji učestvuju. Sjajno je to što nacionalni tim ponovo igra protiv najboljih na svetu. Želimo da ostvarimo uspeh i to se nije promenilo od kada smo obukli reprezentativni dres. Nije novina ovo što ću vam reći, ali svaki sportista sanja, i to će zauvek biti tako, da predstavlja svoju zemlju- rekao je Galinari.

Italijan je dodao da je još rano za obećanja kada je prestižni šampionat u pitanju.

- Ima još nekoliko meseci do tada. Videćemo kada dođe vreme da se izađe na teren koliko kompetentni možemo da budemo protiv naših rivala. Prolazak grupne faze je moranje za nas i za Srbiju, s obzirom da će se dva kluba iz svake grupe kvalifikovati. Moraćemo da budemo skoncentrisani za svaku utakmicu i da imamo poštovanja prema Filipinima i Angoli- zaključio je Galinari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading