Lenard već ima prvog "udvarača" za novu sezonu!

Autor:

Sport

09.06.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njujork Niksi želeli bi da u svoje redove dovedu prvu zvezdu Toronto Reptorsa Kavaja Lenarda i zbog toga žele da se sastanu sa igračem i njegovim agentom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lenard ima ponudu Njujork Niksa!

Slavni njujorški klub se već neko vreme nalazi u problemima i na letnjoj pijaci tražiće svog potencijalnog spasioca.

Upravo bi Kavaj Lenard mogao da bude jedan od tih ljudi, koje će u budućnosti ljudi u njujorškom Medison Skver Gardenu nazivati herojem i pevati mu hvalospeve.

Niksi nisu igrali u velikom finalu još od 1999. godine i one generacije predvođene Markusom Kembijem, Patrikom Juingom, Latrelom Sprivelom, Lerijem Džonsonom i ostalima kada su glatko poraženi od San Antonio Sparsa posle velikog broja povreda.

Pokušali su da sa Karmelom Entonijem i Amarijem Stodemajerom ponovo dođu u tu situaciju, ali tim jednostavno nije bio dovoljno snažan za takav podvig. Ovog leta biće velikog broja slobodnih igrača i Niksi će pokušati da se pojačaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kavaj Lenard

Oni u svom "seleri kepu" imaju dovoljno prostora za dva maksimalna ugovora i jedan bi želeli da potroše na Kavaja Lenarda, pa su zbog toga zainteresovani da organizuju sastanak sa Lenardom i njegovim agentom, kako prenosi Njujork Post.

Generalni menadžer Niksa Skot Peri nada se da će Kavaj izabrati Medison Skver Garden za svoj novi dom, a kako se po medijima "šuška" Niksi su ozbiljno zainteresovani da putem trejda dovedu i Entonija Dejvisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading