Rivers zadovoljan pobedom u derbiju, ali otkriva šta Zvezda POD HITNO mora da popravi!

Autor:

Sport

10.06.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Kej Si Rivers prokomentarisao je pobedu svog tima nad Partizanom rezultatom 98:94 u prvoj utakmici plej ofa Košarkaške lige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Kej Si Rivers

- Partizan i Zvezda su veliki rivali tako da se uvek očekuje da bude neizvesno i uvek se očekuje taktička utakmica. Obe ekipe su odigrale taktički u odbrani i pokušavale da limitiraju protivničke igrače kako bi kontrolisali utakmicu i to je uvek borba odbrana i ključno je da bude malo grešaka - rekao je Rivers.

Rivers je takođe napomenuo da njegova ekipa često uđe u problem kada povede i da će morati da igra dosta sigurnije kada dođe do vođstva.


- To je problem rivalstva, kada stekneš vođstvo moraš i da je zadržiš, a mi se ponekad nađemo u problemu kada povedemo i bez povoda podignemo nogu s gasa. To smo uradili i u utakmici broj dva protiv Mege, imali smo 14,15 poena prednosti i onda smo se opustili i Mega nas je ugrozila, pa moramo da naučimo da zadržimo ritam kako bismo ostajali u vođstvu.

Na pitanje šta očekuje u narednom meču, Rivers je kratko odgovorio.

- U ABA ligi smo išli u produžetak, tako da se svašta može očekivati. Jak intenzitet, odbrana, skokovi, pravi derbi - istakao je Rivers.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading