Himki opljačkan, Marković moli za pomoć!

Autor: Ilija Momčilović

Sport

12.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja priča dolazi iz Rusije, i to iz predgrađa Moskve. Košarkaši Himkija ugostili su zvaničnog prvaka Evrope CSKA u poslednjoj finalnoj utakmici WTB lige i pretrpeli ubedljiv poraz - 62:80. "Armejci" su odbranili tron, ali je ta informacija veoma brzo pala u zaborav.

Marković i Himki ojađeni

Ono što je zasenilo osmu uzastopnu titulu CSKA jeste čudan događaj koji se desio u svlačionici Himkija za vreme utakmice. Dok su na parketu igrali košarku, lopov koji se prerušio u novinara sa zvaničnom akreditacijom neometano je ušao u svlačionicu i pokrao domaće igrače. Prestupnik je maznuo novac i satove igračima, a potom mu se izgubio svaki trag.

Sreća u nesreći je da su svlačionice pokrivene sigurnosnim kamerama, pa je zabeleženo kako izgleda lopov. Bivši srpski reprezentativac i košarkaš Himkija Stefan Marković (31) takođe je opljačkan ovom prilikom. Popularni Pefi je na Instagram profilu objavio sliku lopova i zamolio Ruse za pomoć.

- Svim ruskim prijateljima, ovo je čovek sa akreditacijom koji nas je opljačkao. Uzeo nam je sav novac i satove! Svaka informacija bi dobro došla, hvala - postovao je Marković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading