Marjanović: Srbija je zemlja košarke i želimo da sve naše ljude učinimo ponosnim!

Autor:

Sport

13.06.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Boban Marjanović rekao je pred početak priprema za Svetsko prvenstvo u Kini da se lepo oseća u dresu Srbije, kao i da sa nestrpljenjem očekuje početak najveće košarkaške svetske smotre.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Bogdan, Bobi i Gudura

Još uvek nije poznato kojih 12 igrača će putovati u Kinu, a srpski centar svestan je da će imati konkurenciju.

- Možemo da napravimo veoma dobar tim, boriću se da budem na spisku za Svetsko prvenstvo. Biće to velika borba, Srbija ima mnogo dobrih igrača, koji zaslužuju da se nađu među 12 - rekao je Marjanović i dodao:

- Želimo borbu za finale, želimo šansu da igramo za zlato. Imamo velike ambicije, idemo u Kinu da još jednom pokažemo svima da smo jedan od najboljih timova na svetu. Srbija je zemlja košarke i želimo da učinimo ljude u Srbiji ponosnim. Imamo talenat i iskustvo i želimo da stignemo što dalje. Nadam se da će svi biti zdravi.

Srbija se nalazi u grupi D sa Italijom, Filipinima i Angolom, a reprezentativac Srbije ne želi da komentariše potencijalne rivale Srbije posle grupne faze.

- Ako želite da stignete daleko na Svetskom prvenstvu, morate da igrate dobro, a ne da predviđate sa kim biste mogli da se sastanete u sledećoj fazi. Morate da igrate na najvišem nivou. Nije bitno da li je protivnik najbolji tim na svetu ili ne, sve protivnike morate da poštujete i ne smete nikoga da se plašite - objasnio je Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading