Virtus poslao Teodosiću NEVEROVATNU milionsku ponudu!

Autor:

Sport

15.06.2019

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić od februara i rastanka sa Los Anđeles Klipersima je bez kluba. Iskusni plejmejker nije želeo sezonu da završi u nekom evropskom klubu, već se potpuno posvetio oporavku i pripremi za Svetsko prvenstvo u Kini ovog leta.

Miloš Teodosić

Jedan od klubova koji se nadaju da mogu da potpišu ugovor sa 32-godišnjim plejmejkerom je Virtus iz Bolonje, koji je posle dugogodišnjeg tavorenja u sezoni 2018/19. osvojio FIBA Ligu šampiona i najavio da bi uz dodatna ulaganja mogao da bude značajniji faktor u italijanskoj ligi i jačim evropskim takmičenjima.

Novinar Korijere delo Sporta Luka Muleo prenosi da su u klubu iz Bolonje spremni da 'pojačaju' ponudu i Teodosiću za dvogodišnji ugovor ponude između 2 i 2,5 miliona evra.

U klubu veruju da su ima da angažuju Srbina vrlo dobre i zbog toga što na klupi Virtusa sedi selektor Orlova Aleksandar Đorđević, sa kojim Teodosić ima sjajnu saradnju u državnom timu.

Očekuje se da iskusni košarkaš u narednih nekoliko nedelja donese odluku o ponudi italijanskog kluba, koji će se sledeće sezone najverovatnije takmičiti u Evrokupu, drugom po jačinu klupskom takmičenju u Evropi.

Teodosić je karijeru počeo u FMP, a igrao je još u Borcu iz Čačka (pozajmica), Olimpijakosu, CSKA i LA Klipersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading