Nije bio raspoložen za priču, ali uvek ima foru: Trinkijeri isprozivao čelnike lige, došao u majici na kojoj je naslikana košulja!

Autor:

Sport

15.06.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su poraženi u 3. meču finalne serije Superlige Srbije, a strateg crno-belih, Andrea Trinkijeri nije bio previše raspoložen za priču, a pred novinare je došao u majici na kojoj je oslikana košulja, čime je hteo da pošalje poruku čelnicima lige.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Blizu, ali nismo bili dovoljno efikasni u ključnim momentima. Skok nas je mnogo koštao, a dve trojke Davidovca su bile teške. Blizu, blizu, blizu... Jedna odbrana i jedan napad su nedostajali. Skupa možemo dobiti utakmicu na strani, to je bilo ključno - rekao je Trinkijeri posle utakmice.

Jedan od najboljih na ovom duelu u redovima crno-belih bio je Vanja Marinković koji je ubacio 21 poen, ali to ovoga puta nije bilo dovoljno.

- Čestitam Zvezdi na pobedi, imali smo svoje šanse kroz celu utakmicu, ali nismo došli u prednost. Mislim da smo celu utakmicu imali šansu, ali su oni na neke ubačene šuteve i iskustvo dobili. Ništa nije izgubljeno, igra se u ponedeljak. Čekamo punu halu i idemo da pobedimo- rekao je Marinković.

Sledeći meč je na programu u ponedeljak od 18 časova, a igraće se pred navijačima Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading