TRI KORAKA HOĆU JA, NEĆU JEDAN, NEĆU DVA pevao "Delijama" Dejan Matić!

Autor: Ilija Momčilović

Sport

19.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon iscrpne finalne serije protiv Partizana (3:1), navijači Crvene zvezde su i te kako znali da proslave 20. titulu šampiona Srbije u košarci! Na jednom prestoničkom splavu uveseljavao ih je poznati srpski folker Dejan Matić, koji je i sam često na tribinama Pionira.

RepublikaFoto: Starsport
Vlasta Velisavljević je uručio trofej Branku Laziću

Uz pregršt svojih hitova, a po narudžbi "Delija", pevao je i numere sa severne tribine kao što je "Nek se Marakani vrate slavni dani", ali je pobednička pesma koja je vraćana na bis bila prepev poznatog hita: "Tri koraka hoću ja, neću jedan, neću dva"!

DOGODINE OPET

Naravno, bilo je to aludiranje na korake koje je napravio Bili Beron pre postizanja pobedonosnog koša.

- Pevao sam zvezdašima iz srca, znate da sam često i ja na tribinama na košarci, da sam veliki delija. Istina je da su najviše naručivali da im pevam upravo tu pesmu... Greške sudija se dešavaju, bilo ih je u prošlosti i na štetu Crvene zvezde, i to upravo protiv Partizana u plej-ofu. Nadam se da će grešaka u budućnosti biti još manje, a Zvezdinih titula više i da ćemo dogodine u ovo vreme opet slaviti - rekao je Dejan za Srpski telegraf.

Navijači su, očekivano, smislili pesmu i za Berona - "Billy's on fire".

- Koliko koraka sam napravio? Nisam brojao. Cele godine smo naporno radili, sada ćemo da uživamo - poručio je Bili, koji je juče rano ujutru otputovao kod porodice u Ameriku.

ČOVIĆ: BOG JE UZ NAS

Predsednik Zvezde Nebojša Čović u svom stilu je prokomentarisao upravo završenu finalnu seriju, u kojoj je njegov tim došao do petog vezanog trofeja šampiona Srbije.

- Ako je tačno da je stvarno grom izazvao prekid meča, to je onda bila božja poruka. A to znači da je bog uvek na strani pravednika, odnosno na našoj strani - poručio je Čović.

RepublikaFoto: Starsport

KLS: Partizan u pravu, ali je žalba odbijena!

Komično saopštenje izneli su čelnici KLS u kome se, između ostalog, navodi da su crno-beli u pravu zbog koraka Bilija Berona, ali da titula ostaje Crvenoj zvezdi.

- I pored evidentne greške, sudija, koja je imala presudan uticaj na krajnji rezultat, a imajući u vidu da se takmičenje u našoj ligi odvija prema službenim pravilima igre FIBA, prema kojima propust koji su sudije napravile ne može biti razlog za poništenje utakmice, žalba KK Partizan se odbija i utakmica se registruje postignutim rezultatom. Sudije će biti kažnjene po pravilniku - stoji u saopštenju Košarkaške lige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading