(FOTO) Amerikanci se sprdali sa Bitadzeom, a onda je bivšem košarkašu Mege stigla brutalna podrška legendarnih NBA asova!

Autor:

Sport

20.06.2019

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Bitadze, mladi košarkaš Mega Bemaksa, našao se u centra pažnje američkih medija, ali ne zbog svojih partija, već zbog "urnebesne" slike. Gruzijski centar u isto vreme trebalo je da priča za medije pred NBA draft, kada i Zajon Vilijamson, čudo s Djuka i budući prvi pik. Novinari su se sjatili oko Zajona, a Goga je pao u njegovu senku, međutim stigla je podrška od legendarnih asova NBA lige, posle reči Vejda i Grina Bitadzeu će sigurno biti lakše.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Goga Bitadze

Oko Vilijamsona su bili brojni kamermani i novinari, dok je Bitadze sedeo sa strane i gledao studenta Djuka kako daje izjave.

Svi američki mediji objavili su ovu sliku uz brojne komentare, a najbolje su Bitadzeu dali Drejmond Grin, košarkaš Golden Stejta, i legendarni Dvejn Vejd, koji se penzionisao na kraju ove sezone.

- Bitadze bi trebalo da urami ovu fotografiju, da je gleda svaki dan i naporno radi- napisao je Grin u jednom komentaru.

Ubrzo je stigao i Vejd da pruži podršku košarkašu Mega Bemaks.

- Iskoristi ovo kao gorivo- kratko je napisao Vejd.

Foto: instagram.com/slamonline

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When they put you next to Zion for media availability... (via @FletcherWDSU/Twitter)

A post shared by SLAM (@slamonline) on Jun 19, 2019 at 10:38am PDT

NBA draft na programu je u noći između četvrtka i petka, a Bitadze bi trebalo da bude izabran između 10. i 20. mesta u prvoj rundi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading