(FOTO) Teo "nagovara" Nakića da igra za Srbiju!

Autor:

Sport

20.06.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije Miloš Teodosić i najbolji mladi igrač Evrope Mario Nakić zajedno su trenirali u Beogradu.

Miloš Teodosić

Reprezentativac Srbije već se punom parom priprema za Svetsko prvenstvo u Kini kako bi što spremniji dočekao okupljanje nacionalnog tima na početku priprema za Mundobasket.

Priliku da trenira sa jednim od najboljih evropskih košarkaša iskoristio je MVP juniorske Evrolige. Nakić boravi u rodnom gradu, a prethodno je posetio i četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa domaćeg šampionata između Partizana i Crvene zvezde.

- Idol! - kratko je napisao nekadašnji junior Zemuna i Partizana.

Sin bivšeg košarkaša Iva Nakića, koji može da bira između Srbije, Hrvatske i Španije, prošlog meseca izazvao je pažnju medija kada se fotografisao sa selektorom "orlova" Sašom Đorđevićem, a koji je na svom profilu na Tviteru i podelio njihov susret.

- Sve čestitke sine... čekamo te! - napisao je tada Đorđević, pa su svi pomislili da je to bilo konačno Nakićevo "da" reprezentaciji Srbije.

Ipak, selektor je dan kasnije demantovao medije i objasnio da Mario i dalje nije izabrao za koju reprezentaciju će igrati, kao i da je odluka na njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading