Kandidati za najviši plasman: Janis predvodi Grčku na SP!

Autor:

Sport

28.06.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki košarkaš Janis Adetokumbo predstavio je svoje nove patike i potvrdio da će nastupati za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janis Adetokumbo

Janis Adetokumbo, najkorisniji je igrač NBA lige za sezonu 2018/19, posle sjajnih partija u dresu Milvoki Baksa sa kojima je igrao u finalu Istočne konferencije protiv Toronto Reptorsa.

Popularni "Greak Freak" u Atini je predstavio svoje nove patike koje je dizajnirao u saradnji sa kompanijom "Najki" i na tom predstavljanju rekao kako će sigurno igrati za Grčku na predstojećem Mundobasketu u Kini.


- Još uvek nisam razgovarao sa trenerom i ne znam koju ću poziciju igrati. Ne zanima me hoću li biti plejmejker ili centar, samo želim da igram. Ja sam košarkaš i učiniću sve što mogud a pomognem svom timu - poručio je aktuelni MVP.

Janis je već razgovarao sa nekim saigračima iz reprezentacije i kaže da su svi veoma uzbuđeni i da nestrpljivo čekaju početak takmičenja. Grčka će na Mundobasketu u Kini igrati u grupi F zajedno sa Brazilom, Novim Zelandom i Crnom Gorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading