Crveno-beli u trci za Teodosića

Autor:

Sport

01.07.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Olimpijakos navodno je ponudio Milošu Teodosiću dvogodišnji ugovor vredan oko dva i po miliona evra, ali ga srpski košarkaš još nije prihvatio jer razmatra druge opcije.

RepublikaFoto: instagram.com/milosteodosic4
Miloš Teodosić

Teodosić je igrao za Pirejce četiri sezone, a interesovanje za njega je pokazao još i Virtus iz Bolonje, koji je takođe započeo pregovore sa njim.

Grčki mediji prenose da Teodosić nije prihvatio ponudu svog bivšeg kluba jer želi da donese odluku tek kada vidi koji još klubovi iz Evrolige ga žele. Virtus će se, inače, naredne sezone takmičiti u Evrokupu.

Teodosić je bez angažmana od februara, kada su ga se Los Anđeles Klipersi odrekli. Srpski plejmejker je u redovima Klipersa proveo godinu i po dana, a prethodno je igrao i za FMP Železnik i CSKA, pored Olimpijakisa.


Najveće uspehe ostvario je u redovima Moskovljana, sa kojima je stigao do titule u Evroligi, u kojoj je sjajne partije pružao i kao igrač kluba sa Pireja. Tako je 2010. bio MVP elitnog takmičenja, a iste godine je proglašen i za najboljeg igrača Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading