Nije mogao više da ćuti - Kalinić: Igram samo za Vojvodinu, ili Jugoslaviju!

Autor:

Sport

04.07.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je otpisivanje Nikole Kalinića i Nemanje Nedovića jedna od glavnih tema medija u Srbiji, ali i na društvenim mrežama koje su preplavljene oprečnim komentarima. Među brojnim komentarima koji osuđuju asa Fenerbahčea zbog "političkog" istupanja u javnosti izdvojio se jedan na koji Kalinić nije ostao imun.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Kalinić

Dok se mnogi čude zašto je Đorđević otpisao igrače za koje se verovalo da će biti nosioci ekipe u Kini, neki koriste priliku da se naslađuju izostankom Kalinića, koji je mnogima stao na žulj izjavama o Kosovu u prethodnih nekoliko meseci. Iako je rešio da se ne oglašava u medijima posle Đorđevićeve odluke, nije mogao da se suzdrži.

Jedan tvit u kojem je Kalinić izvređan izazvao je reakciju kod igrača Fenerbahčea.

- Samo za Vojvodinu igram, ili Jugoslaviju - sarkastično je odgovorio Kalinić, koji je rođen u Subotici.

 

Nije poznato šta je tačno napisao momak kome je odgovorio, jer je kasnije obrisao tvit, ali se može videti u nekim drugim njegovim tvitovima, da je vređao Kalinića zbog priče o Kosovu i eksplicitnog snimka.

Možda mu ovaj komentar ponovo zamere i stave u politički kontekst, a istina je da su sramni komentari koji kruže društvenim mrežama upućeni jednom od tvoraca ogromnog uspeha košarkaške reprezentacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading