Bomba na Malom Kalemegdanu: Bivši igrač Partizana i nestašni dečko potpisao za Zvezdu!

Autor:

Sport

05.07.2019

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba na Malom Kalemgdanu! Ono što je najavljeno pre nekoliko dana, sada se ispostavlja kao završen posao! Džejms Gist je novi košarkaš Crvene zvezde, čeka se samo ozvaničenje...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gist stiže u Zvezdu

Doskorašnji igrač Panatinaikosa, koji je u Zelenima iz Atine proveo poslednjih 7 godina, potpisao je dvogodišnji ugovor vredan milion dolara, navodi Eurohoops, koji je prethodno javio da je ponuda na stolu i da je Gist blizu potpisa, a ubrzo je stigla dopuna da je košarkaš potpisao.

Crvena zvezda je izuzetno aktivna u poslednjih nekoliko dana kada je u pitanju produženje ugovora sa igračima, kao i sa dovođenjem pojačanja, pa su tako posle potpisa Lazića, Čovića, Fajea, Simanića Perperoglua, u Zvezdu su stigli Derik Braun , Ognjen Kuzmić i Čarls Dženkins.

Potpis Gista samo je nastavak stvaranja moćnog evroligaškog tima crveno-belih.

Podsetimo, Gist je svojevremeno igrao za Partizan u sezoni 2010/11, kada je u završnici sezone pao na doping testu zbog konzumiranja marihuane. Postupak je ponovio i u Panatinaikosu 2015. godine, zbog čega je suspendovan na 8 meseci zabrane igranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading