Jelisaveta u "odbrani" otkrila gde će Teo!

Autor:

Sport

10.07.2019

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana glavna tema na domaćoj košarkaškoj sceni je najavljivani povratak Miloša Teodosića u srpsku košarku. Kao i u svakim uspešnim brakovima "dogovor kuću gradi" a izgleda da se njegova supruga, glumica Jelisaveta Orašanin u jednoj improvizaciji izlanula koji bi novi klub kapitenu našeg državnog tima mogao da bude.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Miloš Teodosić i Jelisaveta Oraščanin

Ona je glumila u predstavi "Hotel88"  i u jednoj improvizaciji sa kolegom Vladom Aleksićem napomenula da bi Teo zaista mogao da zaigra za crveno-bele.

- Neka naša glumica... Glumila po hotelima... Serijama nekim! Dibidus karijera, nije ni bitno! Ona mačka upoznala tog košarkaša, ne znam ni kako se zove, nije ni bitno. Zabavljala se sa njim dva, tri meseca. "Tapete" svadba, otišla s njim u Los Anđeles... Šetala tamo malo kučiće po plaži. Onda zatrudnela, pa porodila, američko državljanstvo. Živ nisam da saznam gde će dalje ? - upitao je Aleksić u predstavi.

Na to je Teova supruga bila vrlo kratka, ali jasna: 

- Pa u Zvezdu, gde će! - rekla je Jelisaveta. Istina ili ne, zagolicala je maštu Delija svojom replikom koja je vrlo brzo završila na društvenim mrežama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading