Opklada oko Teodosićevog dolaska u Zvezdu ponovo dozvoljena, ali sa posebnim uslovom!

Autor:

Sport

11.07.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su dani visokog napona na Malom Kalemegdanu, svi vezdaši sa nestrpljenjem čekaju odluku Miloša Teodosića. Da li će kapiten Srbije doći u Crvenu zvezdu pitanje je koje muči sve "delije."

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić

Ovo bi bio definitivno košarkaški transfer koji bi obeležio ovu deceniju na našim prostorima, ali koliko je realno da Teo postane igrač crveno-belih niko sa sigurnošću ne zna. Nebojša Čović je rekao da su mu vrata otvorena, evropski velikani su spremni da izdvoje ogroman novac za potpis bivšeg igrača Klipersa, a mi smo za vas proverili šta kažu kladionice.

Kvota da će Teodosić preći na Mali Kalemegdan je 3,5 - s tim što su kladionice sinoć u večernjim satima stopirale mogućnost da se igrači klade na dolazak Tea u Zvezdu. Danas je ponovo vraćena igra u opticaj, ali maksimalna uplata je 500 dinara.

Videćemo šta će doneti dani pred nama, ali jedno je sigurno - svi Zvezdaši bi dali sve samo da vide Teodosića u crveno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading