(VIDEO) U KOMI JE! Kuzmića hitno prebacuju u Beograd!

Autor:

Sport

14.07.2019

08:39 >> 09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Kuzmić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj. Izvor portala Srpskainfo je istakao da je Kuzmić pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru i da se jutros vraćao magistralnim putem Banjaluka-Prijedor kada se nesreća dogodila u Ramićima.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Kuzmić

Usled kiše, kolovoz je bio klizav i savet vozačima je da se vozi sporije.Do udesa je došlo kada se beli porše Ognjena Kuzmića u kojem je bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kojem su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora.

Kako nezvanično saznajemo Kuzmić ima povrede glave i trenutno se nalazi na operaciji u Kliničko-bolničkom centru Republike Srpske, odakle će ga, kako saznajemo, prebaciti u Beograd.

Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Po rečima doktora Vlade Đajića, nema hematoma na mozgu ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beogradu.

 

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici jutros bio obustavljen, ali je nešto pre 8 časova normalizovan. Portparol PU Banjaluka Marija Markanović rekla je da je izvršen uviđaj i da će se preduzeti potrebne mere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading