Teo, izdajniče, želimo ti prednje ukrštene!

Autor:

Sport

15.07.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka Miloša Teodosića (32) da potpiše trogodišnji ugovor s Virtusom iz Bolonje, a ne da pojača Crvenu zvezdu, razbesnela je zvezdaše. Ma bes je blaga reč.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Miloš Teodosić

To što je Teo prihvatio da uzme 6,5 miliona umesto da zaigra Evroligu s voljenim klubom nateralo je sve one kojima je crveno-bela u srcu da mu upute najstrašnije prozivke i kletve na društvenim mrežama. Goreli su Fejsbuk, Tviter i Instagram.

"Sve najbolje, majstore, želimo ti prednje ukrštene", glasio je najmorbidniji komentar, koji je prešao sve granice. Ne treba nikoga proklinjati i želeti mu zlo.

"Karaćemo i bez tebe, smradino valjevska", "Mogao je, ali nije Teo, neko je došao Saša Pavlović, a niko je Teo".

Navijače Zvezde najviše je zabolelo što se iskusni plejmejker opredelio za jači ugovor, koji mu je ponudio klub koji vodi Aleksandar Đorđević, i što, prema njihovom mišljenju, završnu reč nije dalo srce, nego želja za novcem.

RepublikaFoto: Starsport

TUŽNO! Đenka je 10.000 puta veći cigan

Iz minuta u minut na društvenim mrežama pljuštale su prozivke na račun Teodosića i njegove supruge Jelisavete, koja je nedavno u pozorišnoj predstavi otkrila da će njen dragi doći u Zvezdu.

"Upropastio si karijeru. Mogao si u CSKA, Olimpijakos ili Makabi. Sve za pare. A to što si obećao Zvezdi. Mogao si biti jedan od najboljih ponovo. Šta ste očekivali od poluglumice Jelisavete". "Tužno je što je Amerikanac Đenka 10.000 puta veći cigan od Srbina Teodosića".

"Sram te bilo, Teodosiću. Mogao je da odigra jednu sezonu, da se oprosti od Evrolige kako dolikuje, pa ako mu je bilo malo para svih ovih godina da dogodine ode u Bolonju, CSKA, kod Kineza. Samo da ispoštuje navijače, tako poluprofesionalno, bez treninga šest meseci i ozbiljne igre dve godine, da igra kad hoće i da ga gledaju svi kao boga. Ovako izgleda da mu je sve bilo malo. Posle ovoga ne bih voleo ni na jednoj utakmici da se pojavi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading