KUZMIĆU GLAVA SKROZ SMRSKANA: Zubi poizbijani, mozak nagnječen!

Autor:

Sport

16.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna drama košarkaša Ognjena Kuzmića (29) nastavlja se. On je i danas u veštačkoj komi, ali konačno samostalno diše, skinut je sa aparata. Međutim, hematom na mozgu je i dalje ogroman, a s obzirom na to da mu je glava smrskana, lobanja pukla na jednom mestu, vilice polomljene i zubi poizbijani - hvala bogu što je uopšte živ!

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Kuzmić

IZMASAKRIRAN

Informacije iz Urgentnog centra do kojih je došao Srpski telegraf su zastrašujuće.

- Ognjenu su zubi izbijeni, gornja vilica polomljena na dva mesta, donja pukla takođe... Pukla mu je i lobanja, a ono što je najstrašnije jeste hematom na mozgu, koji je ogroman, i sam bog zna u kakvom će stanju biti kad se otok povuče. Kada vidite da bukvalno nema kosti na glavi koja nije pukla, onda samo možete da kažete da je sreća u nesreći što ništa nije probilo mozak - priča naš izvor i dodaje:

- Dobio je i jak udar u pluća, ali su lekari odlučili da od danas ipak sam diše, da ga skinu sa aparata, da vide kako će organizam reagovati. Međutim, i dalje je u indukovanoj komi dok se situacija skroz ne stabilizuje.

KK Crvena zvezda je juče saopštio da je Ognjenovo zdravstveno stanje stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno. Nakon početna 24 sata prvi znaci su ohrabrujući, a novi pregledi skenera glave i rendgena pluća pokazali su da nema dodatnih komplikacija.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen kuzmic
Kuzmić sa porodicom

KOBAN KONTAKT

Ko je upravljao Ognjenovim poršeom u trenutku nesreće koja se dogodila u ranu zoru u nedelju kod Prijedora u Republici Srpskoj, da li on ili njegov saputnik i prijatelj Bogdan Ilić (29), još nije poznato. Zna se samo da se automobil u kojem su bili posle sudara dvadesetak puta prevrnuo i da su od tog tumbanja njih dvojica i zadobila najviše povreda. Pre toga su brzinom od najmanje 150 kilometara na sat ušli u krivinu, prešli u suprotnu traku i zakačili zadnji levi deo crnog BMW, koji im je dolazio u susret. Taj udar bacio je Dražena Janjanina i Marka Miljatovića na bankinu, pa su se i oni prevrnuli, ali su daleko bolje prošli od Kuzmića i Ilića.

Očekuje se da danas u posetu Kuzmiću dođu i supruga Amerikanka Tomiša Romo, kao i njihovi sin i ćerkica, koji su odmah nakon što su čuli za nesreću krenuli iz San Franciska u Beograd.

Roditelji u poseti, pale cigaretu za cigaretom!

Podrška Kuzmiću stiže sa svih strana, a već prvog dana u Urgentnom centru je bio predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović sa saradnicima. Naši novinari su juče sreli Ognjenove roditelje Bogdanu i Milana. Nisu hteli da pričaju za medije, samo je otac rekao "da prate situaciju". U dvorištu Urgentnog nisu pričali mnogo ni između sebe, samo su palili cigaretu za cigaretom dok nisu ušli kod sina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

16.07.2019 20:45

Ljudino Drži se. Neka Ti Bog pomogne. Svako Ti dobro želim. Daće Bog dobro.