Bivši centar Partizana u NBA!

Autor:

Sport

19.07.2019

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate li se Amide Brajme? Nije tako davno bio u Partizanu, u aprilu prošle godine, ali nije ostavio skoro nikakav trag. Sećamo se i priče o tome da je praunuk slavnog poglavice, te da je pešačio 20 milja na trening. U Partizanu nije prošao, ali izgleda da je stigao ni manje ni više nego do NBA lige.

RepublikaFoto: twitter.com/KK Partizan
Amida Brajm

Danas stiže vest preko Bare koja kaže da će taj isti Amida Brajma potpisati ugovor sa Indijana Pejsersima na godinu dana, a to mu je potvrdio agent Brajme - Danijel Hazan.

Bio je kratko u Partizanu, potom je probao da stigne do NBA lige kroz Razvojnu ligu i Letnju ligu, a Kris Hajns, novinar Jahu sporta, kaže da će Indijana dodati u svoj roster 25-godišnjeg centra poreklom iz Gane.

Brajma će se boriti za mesto u rosteru tokom predsezone. Protekle dve sezone je proveo u trening kampu San Antonio Sparsa, a najviše je vremena proveo sa Ostin Sparsima.

Izdvaja ga to što igra vrlo dobro u odbrani, pomažu mu fizičke predispozicije u tome, a očigledno da se to dopalo Indijani koja mu je dala priliku i ugovor na godinu dana. Videćemo da li će Brajma uspeti da se izbori za minutažu u prvom timu.

Brajma je visok 213 centimetara, ima 25 godina i ponikao je na Univerzitetu Jukon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading