VOLDEN ZA BRUTALNIJI PARTIZAN

Autor:

Sport

25.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruka "dobro došao", uz ime i prezime košarkaša, već danima stoji na sajtu i nalozima na društvenim mrežama košarkaškog kluba Partizan. Crno-beli prave konkurentniji tim u odnosu na prošlu sezonu, kako za ABA ligu i Superligu tako i za Evrokup. Poslednji u nizu u Humsku je stigao Amerikanac Kori Volden (26), koji igra na pozicijama plejmejkera i beka, a prošle godine je nastupao za Hapoel Holon. Tamo je stekao titulu MVP izraelske lige, gde je na 35 utakmica prosečno beležio 18,4 poena, pet asistencija i 3,6 skokova.

RepublikaFoto: Promo foto
Kori Volden

Samo dan ranije među crno-bele došao je njegov sunarodnik Vilijam Mozli (30), koji igra na pozicijama četiri i pet, a dan ranije Letonac Žanis Pejners iz Žalgirisa. Ugovore sa Partizanom još su potpisali povratnik Nemanja Gordić i Rašon Tomas, a za očekivati je da ovde nije kraj pojačanjima.

- Za očekivati je da će doći igrači na pozicijama jedan i pet. Hrabri činjenica da je zadržan kostur tima sa Pejdžom, Zagorcem, Sijem i obojicom Jankovića, a i većina ostalih igrača je pod ugovorima - kaže za Srpski telegraf izvor dobro upućen u dešavanja u Partizanu.

Bilo je i odlazaka iz Humske, ali sve sa obeštećenjima. Tako je od transfera Vanje Marinkovića u Valensiju inkasirano 200.000 evra, od prodaje Džoka Lendejla u Žalgiris čak 250.000, a isto će se desiti i ako se obistine glasine da je Virtus zainteresovan za Alekseja Nikolića. Kada su u pitanju odlasci, klub su napustili Aleks Renfro i Amar Gegić, dok je Uroš Trifunović na pozajmici u Megi.

Trenutni tim Partizana: Gordić, Pejdž, Nikolić, Volden, Jaramaz, Pejners, Si, Zagorac, Tomas, S. Janković, Mozli, N. Janković, Pecarski, Tanasković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading