ACA TRICA: Hrvati spremni za bitku sa Rusima

Autor:

Sport

09.09.2017

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Aleksandar Petrović rekao je da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu protiv Rusije, u osmini finala Evropskog prvenstva.

 

Petrović veruje u pobedu svog tima

 - Mislim da smo igrački u solidnom stanju i da smo spremni. Možemo da krenemo u bitku. Reprezentacija Hrvatske je spremna. Znamo njihove jake strane. Ima tri, četiri stvari na koje moramo da obratimo pažnju. Moramo na vreme da 'čitamo' utakmicu jer duel takvog tipa može da donese nešto što ne očekujete, da iskoči neko sasvim drugi i onda morate da reagujete na drugoj strani. Moramo da budemo koncentrisani i spremni na sve moguće opcije - rekao je hrvatski selektor.

Iskusni centar Luka Žorić igrao je dve godine u Istanbulu za Fenerbahče.

 - Nadam se da će ovoga puta ishod biti drugačiji. Mislim da samo u grupnoj fazi napravili sve što je trebalo. Utakmicom protiv Rusije počinje novi turnir. Spremni smo i sigurno ćemo dati sve od sebe. Ako ne bude nešto nepredviđeno, mislim da ćemo pobediti i plasirati se u četvrtfinale. Imaju spoj unutrašnje i spoljne linije sa (Aleksejom) Švedom i (Timofejem) Mozgovim. Mozgov je dugogodišnji NBA igrač, ali nećemo se predati, nadam se da ćemo pobediti - rekao je Žorić.

Utakmica između Hrvatske i Rusije biće odigrana u nedelju od 20.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading