Da se nikad ne zaboravi: Selektor Đorđević i košarkaši Srbije pozdravili heroje sa Košara!

Autor:

Sport

26.07.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Kopaoniku održana je svečana Akademija u čast heroja sa Košara i Paštrika koja je okupila ratne veterane, starešine, roditelje palih boraca, pripadnike bezbedonosnih snaga, studenata sa Prištinskog univerziteta i ostale goste iz raznih oblasti društvenog života.

RepublikaFoto: Kss.rs
Emotivno veče na Kopaoniku

Košarkaška reprezentacija Srbije na čelu sa Predsednikom saveza Predragom Danilovićem i selektorom Aleksandrom Đorđevićem prisustvovala je ovoj svečanosti.

U organizaciji gospodina Mikana Velinovića, na ovoj svečanosti u bogatom kulturno istorijskom programu evocirane su uspomene na Heroje sa Košara i Paštrika koji su se junački borili za našu domovinu.

U veoma emotivnoj atmosferi, uz prisustvo starešina Ministarstva Odbrane, Plaketu sportskim herojima predsedniku Košarkaškog saveza Srbije Predragu Daniloviću predao je pukovnik Vojske Srbije Duško Šljivančanin, a Predsednik Saveza je dres reprezentacije Srbije uručio pukovniku Šljivančaninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading