Mohamed Faje frustriran!

Autor:

Sport

26.07.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimac Crvene zvezde i jedan od iskusnijih igrača reprezentacije Senegala, Mohamed Faje, otvoreno je pričao u javnosti o problemima sa kojima se suočava njegov nacionalni tim.

RepublikaFoto: Starsport
Mohamed Faje

Naime, u trenucima dok se većina selekcija uveliko priprema za predstojeći Mundobasket, Senegalci još uvek nemaju ni selektora, dok se na start priprema još uvek čeka.
- Veliki timovi, favoriti na Svetskom prvenstvu, pripremaju se već nedeljama, a Senegal još nije ni počeo. Kao igrač zbog toga možete samo da budete frustrinani. Sve što je do sada urađeno svedeno je poništeno -  poručio je Faje.

Krilni centar poručuje da bonusu koji nisu isplaćeni od strane nacionalnog saveza za obezbeđen plasman na SP nemaju veze sa nezadovoljstvom igrača.

- Ne govorimo o premijama. Neću se zadržavati na tome, jer mi ovde ne dolazimo da igramo za novac. Već 15 godina sam u nacionalnom timu, tako da sam svestan realnosti. Došao sam da predstavljam svoju naciju i dajem sve od sebe. Međutim, ova situacija je frustrirajuća. U ovom trenutku trebalo bi da igramo pripremne mečeve, jer mi ne idemo na Mundobasket samo da bismo učestvovali, voleli bismo da budemo dobro priopremljeni i da napredujemo u odnosu na velike timove. Trenutno nemamo selektora, ne razumemo, u čemu je problem? Uvek smo se borili kako lavovi na svakom takmičenju, dajemo 200 posto od sebe i uzdignutog čela se vraćamo u zemlju. Ako stvari nastave da idu u ovom smeru, sve je izgubljeno - poručio je Faje.
RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Mohamed Faje

Mundobasket u Kini održava se od 31. avgusta do 15. septembra, a Senegal se nalazi u grupi H zajedno sa Kanadom, Litvanijom i Australijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading