Ostoja razrešio sve dileme oko Tomasa: Verujemo da će svojim zalaganjem na parketu opravdati tu čast što igra za Partizan!

Autor:

Sport

03.08.2019

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi košarkaš Partizana Rašon Tomas pre nekoliko dana uhapšen je u Americi zbog posedovanja narkotika, bilo je spakulacija da će dobiti otkaz, a sve dileme otklonio je prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik Partizana

Tomas je platio kauciju od 32 dolara nakon što je zaustavljen i pronađeno da u vozilu ima 3,5 grama marihuane i ekstazi.

- Što se tiče trenutne situacije oko Tomasa, imali smo nekoliko razgovora sa njegovim advokatima. Informacije koje smo dobili od njih su da je Tomas upravljao automobilom u kome se nalazilo lice koje je učinilo prekršaj. Tomas je platio prekršajnu kaznu i danas je slobodan građanin, koji može da putuje i radi bilo gde - poručio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović, prenosi Zona Press. 

Ako napravi sličan prekršaj sigurno će leteti iz kluba.

-  Bez obzira na sva uveravanja mi ćemo u skladu sa našim procesima i pravilnicima potpisati aneks ugovora, da ukoliko se dogodi bilo koja kompromitujuća stvar, a dok je igrač pod ugovorom KK Partizan će imati izlaz iz ugovora bez štete za klub. Verujemo da je Tomas bio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, takođe verujemo da će svojim zalaganjem na parketu opravdati tu čast što će nositi dres Partizana - poručio je predsednik crno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading