"Delije" će biti oduševljene: Zakazana dva bratska duela u Grčkoj!

Autor:

Sport

05.08.2019

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva bratska kluba, Olimpijakos i Crvena zvezda, u pripremnom periodu će dva puta odmeriti snage. Obe utakmice biće igrane u Grčkoj.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Beogradski crveno-beli trebalo bi da "upale motore" 19. avgusta, dok će grčki crveno-beli to učiniti tri dana kasnije - 22. avgusta.

Olimpijakos i Crvena zvezda će odmeriti snage 17. i 20. septembra. Plan priprema ekipe Milana Tomića još uvek nije poznat, ali je zato Olimpijakos na svom sajtu objavio protiv koga će igrati i kada pred start nove sezone.

Prve utakmice Olimpijakos će odigrati na Evroliginom pripremnom turniru protiv Efesa, Armanija i Venecije, 6. i 7. septembra.

Nakon toga, sledi utakmica protiv Uniksa, koja je zakazana za 11. septembar, a zatim i dva duela protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milutinov

Do kraja pripremnog perioda rival Olimpijakosu biće i Peristeri (21. septembra), dok Pirejce 24. i 25. septembra očekuje učešće na takmičenju - "Kup Gomeljski".

Inače, beogradski crveno-beli će najverovatnije do puta u Grčku da treniraju u Železniku jer je u toku renoviranje dvorane "Aleksandar Nikolić".

Podsetimo, prvi meč u novoj sezoni u ABA ligi, izabranici Milana Tomića igraju protiv Primorske na svom terenu. U Evroligi startuju gostovanjem Panatinaikosu 4. oktobra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading