Ovo može biti dodatna opasnost - Kemba Voker bez pardona: Obradovali su nas otkazi!

Autor:

Sport

07.08.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Boston Seltiksa i reprezentativac Sjedinjenih Država Kemba Voker kaže da je srećan što su neki od vrhunskih igrača iz NBA lige otkazali učešće na Mundobasketu u Kini i tako pružili šansu onima koji su željni dokazivanja da zaigraju u nacionalnom dresu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kemba Voker spreman za Mundobasket!

Leto kada je bilo mnogo trejdova i trgovina u NBA na tržištu slobodnih agenata poklopilo se sa prvenstvom sveta i rezultiralo mnogim otkazima NBA zvezda.

- Volim košarku i volim da igram. A šta je bolja prilika da se igra nego kada se to radi za svoju zemlju? Ovo je verovatno prilika koja se dešava jednom u životu za mnoge od nas i mnogi su srećni što je bilo toliko onih koji su se povukli. Ovo je naša šansa da odemo na veliku scenu i pokažemo svoj talenat. Šansa da uradimo nešto novo i budemo drugačiji tim - objasnio je Voker.

Dodao je da je velika čast što učestvuje na kampu reprezentacije, a njegov saigrač iz Bostona i nacionalnog tima Markus Smart je dodao da se svi zajedno bore i protiv sumnji, ali i protiv drugih zemalja čiji igrači se uigravaju u nacionalnom timu godinama.

Da podsetimo, u timu SAD nema nekih od glavnih zvezda zbog povreda, ali i zbog novih ugovora sa NBA timovima, pa tako na spisku nisu Kevin Durent, Džejms Harden, Klej Tompson, Stef Kari, Entoni Dejvis, Dejmijan Lilard, Rasel Vestbruk, Pol Džordž i brojni drugi košarkaši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading