Bogdan oduševljen punom "Arenom": MI SMO ZEMLJA KOŠARKE!

Autor:

Sport

11.08.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek košarkaške reperezentacije Srbije Bogdan Bogdanović bio je zadovoljan svojim izdanjem u pripremnom meču protiv Litvanije, a istakao je i da uigranost rivala ne može da bude opravdanje za prikazanu igru srpskog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Bogdanović

- Dobar i kvalitetan protivnik, oni su dosta uigraniji od nas. Imali su nekoliko dobrih prijateljskih utakmica, dok smo mi imali jedan-dva treninga pre ovoga. Vidi se da su uigrani i zato nam je i bilo teže da igramo prvih par minuta, bile su teške noge, prva utakmica… Nije pravdanje, ali tako smo izgledali. Imamo vremena da se spremimo i da se uigramo - rekao je Bogdanović.

Bogdanović je upitan i kako će ekipa da gradi hemiju u timu.

- Treningom, komunikacijom posle treninga, druženjem, kao što smo radili i svih prethodnih godina - nastavio je Bogdanović. 

Bek Sakramento Kingsa bio je zadovoljan svojim izdanjem na sinoćnjem meču, pošto je susret završio kao najefikasniji u srpskom timu sa 18 poena.


- Bilo je dobro, radim na svom napretku i podižem svoj kvalitet igre i biće samo bolje - rekao je on. 

Zahvalio je publici koja je u velikom broju došla u beogradsku Štark arenu.


- Bilo je lepo igrati ovde, kao i uvek. Mi smo zemlja košarke i to vraćamo košarci svaki put kada igramo ovde - jasan je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading