Datome kuka: Bogdane, brate, ajd' oladi malo!

Sport

12.09.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako neko zna kvalitete reprezentacije Srbije u sastavu Italije, to je bez ikakve sumnje as Fenerbahčea Luiđi Datome, koji se pre svega nada da njegovom doskorašnjem saigraču Bogdanu Bogdanoviću neće "biti dan" protiv "azura" u sredu (20.30, RTS).

Datome: Protiv Srba ćemo morati još bolje i jače nego protiv Finske

- Bogdan je moj veliki prijatelj, brat, dosta toga smo prošli zajedno. Neverovatan je igrač, ali bi mogao malo da oladi protiv nas. Šalim se malo, naravno. Očekujem izuzetnu utakmicu u četvrtfinalu sa Srbijom, koja ima odličan tim. Neka bolji pobedi - rekao je Datome za Srpski telegraf.

Italijani su počeli šampionat sa velikim oscilacijama. Međutim, u osmini finala protiv Finaca (70:57) eksplodirali su i pokazali čime raspolažu.

- Odigrali smo dobru utakmicu kada je bilo najpotrebnije. Ipak, moramo još bolje ako planiramo da pobedimo tim kakav je Srbija. Svi znamo šta je Srbija uradila u prethodnim godinama, kao i da imaju istinsku legendu evropske košarke na klupi. Naravno, mislim na Aleksandra Đorđevića - dodao je krilni igrač Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading