Stigla i potvrda: ZVEZDA SE ZAHVALJUJE ŽOCU ZBOG PERE ANTIĆA

Autor:

Sport

11.09.2017

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda i zvanično je potvrdila na svom zvaničnom sajtu vest da će makedonski krilni centar Pero Antić naredne sezone nositi dres kluba sa Malog Kalemegdana, a u pisanom saopštenju klub se zahvalio Fenerbahčeu i Željku Obradoviću zbog dozvole snažnom košarkašu da dođe u Beograd.

Snažni Makedonac nastupaće pred "Delijama" naredne sezone

- Nekadašnji igrač Crvene zvezde Pero Antić, vraća se u crveno-beli dres, pošto je u ponedeljak potpisao jednogodišnji ugovor sa aktuelnim šampionom ABA i KLS lige!!! - poručuju iz Zvezde na zvaničnom klupskom sajtu.

Crveno-beli su uputili posebnu zahvalnost Željku Obradoviću, treneru Fenerbahčea i upravi turskog kluba zbog realizacije ovog transfera.

- Povratak Antića u voljeni klub doneće crveno-belima veliki kvalitet, ali i ogromno iskustvo koje je Antić sakupio gradeći uspešnu karijeru u Evropi i SAD. KK Crvena zvezda mts ovom pirlikom izražava veliku zahvalnost na razumevanju gospodinu Željku Obradoviću i KK Fenarbahče.

Pero, dobro došao u svoju drugu kuću – Crvenu zvezdu!!! - navodi se na Zvezdinom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading