Mozzart na Vračaru otvara teren posvećen Zlatnim momcima

Autor:

Sport

22.08.2019

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društveno odgovorna akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ nastavlja se na radost svih Beograđana na Vračaru, gde je obnovljen košarkaški teren posvećen „Zlatnim momcima“ – osvajačima zlatnih medalja na svetskim prvenstvima. Teren se nalazi u Čuburskom parku (Cara Nikolaja II bb) i svečano će biti otvoren u petak 23. avgusta od 19.00 časova. Obnovljeni sportski kompleks u srcu Beograda kompanija Mozzart će otvoriti u prisustvu srpskih košarkaških i grupe THCF, koja će zvanično predstaviti pesmu „Gde si poš’o“ kojom ćemo bodriti našu košarkašku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini.

RepublikaFoto: Promo foto
Čuburski park dobija svoj Mozzart teren

Jedno od omiljenih mesta za sport i rekreaciju stanovnika Vračara, ali i svih Beograđana,  na kojem su stasavale mnoge generacije, dobiće potpuno novi izgled. Svi koji vole košarku ubuduće će moći da uživaju u igri u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, sa profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama. Sva instalirana oprema poseduje posebne ateste, dok se specijalna multifunkcionalna podloga izdvaja po bezbednosti i trajnosti.

Lepši izgled terenu daće i nove tribine, nova ograda oko terena i teretana na otvorenom koju je kompanija Mozzart postavila sa željom da što više omladine, ali i starijih sugrađana, vežba i okrene se zdravom životu.

Pored jedinstvene prilike da čujete uživo novu pesmu THCF-a „Gde si poš’o“ kojom ćemo bodriti košarkašku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini, kompanija Mozzart je za sve vas koji dođete na svečano otvaranje pripremila i brojna iznenađenja, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici osvojiće sjajne novčane nagrade.

Dođite da zajedno sa poznatim košarkašima  uživamo u sportu, muzici, druženju i poželimo sreću i osvajanje medalje našim „orlovima“ u Kini. Ovo će biti i sjajna prilika da svima pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha, fer-pleja i zdravog života, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci, koji budu provodili vreme na Mozzart-ovom terenu u Čuburskom parku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading