Ameri u strahu od "orlova": "Ako naletimo na Srbiju, bolje da krenemo odmah da se molimo!"

Autor:

Sport

25.08.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša košarkaška reprezentacija od 13.30 igra i deveti pripremni meč pred početak Svetskog prvenstva u Kini, a partije naše selekcije ne ostaju nezapažene ni "preko bare"

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaška reprezentacija Srbije

Jedan od onih koji su izneli mišljenje o ovoj temi je Ti-Džej Mekbrajd, vodeći košarkaški novinar "Majl Haj sportsa", jednog od glavnih sportskih glasila u Denveru, gradu u kome igra naš reprezentativni centar Nikola Jokić.

I, Mekbrajd ima vrlo jasnu poruku za američku košarkašku javnost:

- Usput govoreći, Srbija je ostala jedini neporaženi tim u međunarodnim (pripremnim utakmicama), ima 8-0, a Nikola Jokić pritom nijedan jedini put nije bio starter. Reprezentaciji SAD bi bilo bolje da se moli kada/ako nalete na Srbe - poručio je ovaj američki sportski novinar.

Podsetimo, Amerikanci će na Mundobasketu sa nastupima početi 1. septembra protiv Češke, igraju u grupi E potom sa Turcima i Japancima, a Australija će se u grupi H nadmetati sa Kanadom, Senegalom i Litvanijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading