FMP moćno u pripremama, dobili bivšeg šampiona Turske

Autor:

Sport

31.08.2019

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojoj drugoj utakmici u pripremnom periodu pred nastupajuću sezonu ABA lige, izabranici Vladimira Jovanovića zasluženo su bacila na pleća favorizivanu ekipu Karšijake (84-78).

RepublikaFoto: Starsport
Druga pobeda Pantera na pripremama

Gosti su bolje otvorili utakmicu i vodili skoro čitavo prvo poluvreme, ali su Panteri dodali gas i pojačali igru u odbrani, pa su na isteku prvog pouvremena zasluženo poveli 48 -45, a sa tim rezultatom se i otišlo na odmor.

U drugom delu utakmice FMP je pametnom igrom samo podizao razliku u svoju korist,a u jednom trenutku naši košarkaši poveli su sa čak 19 razlike, ali je trener Vladimir Jovanović probao nekoliko varijanti pa je promešao sastav i iskoristio priliku da na parket pošalje sve igrače, što je iskusna ekipa Karšijake uspela da iskoristi i smanji zaostatak do kraja utakmice.

U trijumfu Pantera najviše poena postigli su Stefan Đordjević i Marko Tejić(13), dok su dvocifreni bili još i Okben Ulubaj sa 11 i Ilija Đoković sa 10 postignutih poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading