Galinari na sjajan način najavio utakmicu protiv Srbije!

Autor:

Sport

02.09.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Italije Danilo Galinari jedva čeka da odmeri snagu sa dobrim prijateljima iz Srbije u trećem kolu Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Danilo Galinari

Italija je bila ubedljiva u prve dve runde, protiv Filipina 108:62, a onda i protiv Angole 92:61.

- Obe utakmice smo kontrolisali od početka. Sada se koncentrišemo na poslednji meč u grupi sa Srbijom- rekao je Galinari.

On je propustio veći deo priprema zbog problema sa povredom, ali polako ulazi u takmičarski ritam.

- Nisam još uvek na 100% i dalje se oporavljam, ali sve je bolje iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu. Poslednju utakmicu sam odigrao u aprilu. Timska hemija je sve bolja- rekao je Italijan.

Meč sa Srbijom biće direktan duel za prvo mesto u Grupi D u Fošanu.

- Biće teško, Srbija je jedan od najboljih timova na SP. Biće to veoma veliki izazov za nas. Već smo dva puta igrati tokom pripremnog perioda. Kada se igra utakmica ne pokušavaš ništa da sakriješ. Nema tajni, znamo ko je Srbija. Imaju mnogo oružja. Biće napet i sjajan meč. Svi znaju da Srbija ima neverovatne igrače. Igrate protiv NBA tima kada igrate protiv Srbije. Radujem se utakmici protiv prijatelja- zaključio je Galinari.

Meč između Srbije i Italije na programu je u sredu od 13.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading