(FOTO) Susret dve legende: EVO KO JE PRVI ČESTITAO SALETU PLASMAN U POLUFINALE!

Sport

14.09.2017

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Srbije su na Evropsko prvenstvo otputovali u krnjem sastavu, ali su i pored svih problema uspeli da se bez većih poteškoća domognu plasmana u polufinale, a među prvima koji je čestitao veliki uspeh Saletu na prolasku među četiri najbolje ekipe u Evropi bio je Željko Obradović!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Susret dve legende srpske košarke nakon velike pobede

Meč četvrtfinala između Srbije i Italije pratili su uživo brojni košarkaški poslenici iz naše zemlje, a jedna od najuvaženijih ličnosti na tribinama "Sinan Erdem" arene bio je aktuelni trener turskog Fenerbahčea Željko Obradović.

Najtrofejniji evropski trener posmatra svaki meč Srbije uživo u hali, a odmah nakon trijumfa nad Italijanima došao je do klupe sa našim stručnim štabom i zagrlio selektora Đorđevića, koga je i sam nekada trenirao i osvojio neke istorijski važne trofeje.

"Sale nacionale" nije skrivao zadovoljstvo zbog čestitki i uspeha njegovih izabranika, pod čijom komandom se redovno domognu završnice svih većih turnira.

U hali su bili još prisutni Dejan Bodiroga, Dušan Ivković, Dejan Tomašević, Predrag Danilović, ali i Hido Turkoglu.

U polufinalu će Srbija igrati protiv Rusije, od koje je doživela poraz u grupnoj fazi takmičenja rezultatom 75:72, a sada nekako čitava nacija veruje da će ishod biti pozitivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading