On je srušio "drim tim", a sada ima jaku poruku: Ameri nisu ništa posebno, zreli smo da ih dobijemo 20 razlike!

Autor:

Sport

05.09.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš proslavljeni košarkaš nema dilemu! Milan Gurović veruje da je Srbija zrela da pobedi selekciju SAD.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Gurović

- Utakmice sa Angolom i Filipinama neću ni da komentarišem. Protiv Italije se videlo da je ekipa spremna, da je hemija u timu odlična. Đorđević je igrao sa svih 12 igrača, držao je ritam svih 40 minuta. Na svakoj poziciji imamo dva, tri dobra igrača. Odbrana nam je bila odlična, napad raznovrstan, izbalansirana igra i spolja i ispod koša. Mislim da nismo još ni blizu maksimuma, da imamo mnogo rezervi, da smo trenutno na 60 do 70 odsto mogućnosti. Podseća me ova generacija na onu našu iz Indijanapolisa - rekao je Gurović za "Maxbetsport".

On je pratio duel SAD i Turske.

- Gledao sam tu utakmicu. Nisu Amerikanci, dobili nego su Turci izgubili. Uplašili su se, uvukao se neki strah kod njih, promašili su neka slobodna bacanja. Amerikanci mi ne ulivaju poverenje. Mislim da je ovo prosečna ekipa. Ova utakmica može malo da utiče da se skupe, da uvide da nisu nepobedivi. Ipak, smatram da su zreli da ih pobedimo sa 20 razlike, ako dođe do tog toliko željenog meča. Nisu slučajno poraženi od Australijanaca u pripremnom periodu. Ubeđen sam da ih dobijamo - zaključio je Gurović.

Upravo je nekada sjajni šuter trojkama zatrpao Amere kada je to bilo najpotrebnije. Njegova poruka je jaka, a na našim momcima je da urade nešto slično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading