Španci u u panici: Povredio se Serhio Ljulj!

Autor:

Sport

05.09.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rudi Fernandes je u toku prve faze svetskog prvenstva doživeo povredu skočnog zgloba, a sada je pitanje i da li će Serhio Ljulj moći da pomogne reprezentaciji Španije u duelu sa Italijom u prvom meču druge faze Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ljulj

Španija u petak od 14 i 30 igra protiv Italije četvrti meč na Svetskom prvenstvu. Taj meč u Vuhanu je veoma važan za Špance jer bi porazom verovatno pali na treće mesto u grupi iza Italije i Srbije, a onda bi upravo protiv "orlova" morali da izvlače fleke u poslednjem kolu. Selektor Serđo Skariolo ima glavobolju pred meč sa Italijanima jer je pod znakom pitanja igranje Rudija Fernandesa, a sada probleme sa zdravljem ima i Sehio Ljulj. 

- U ovom trenutku ne mogu da potvrdim da će oni igrati. Ljulj je istegao ligament na zglobu desne ruke kojom šutira. Zbog toga on ima problem da pomera zglob. Pričamo o utakmici koja se igra za manje od 24 sata- rekao je zabrinuto selektor Skariolo. 

- Sutra će sve biti jasnije. Uz napore naših fizioterapeuta i lekara ćemo uspeti da ga oporavimo- rekao je selektor Španije.

Problem za Špance je Rudi Fernandes koji je još u prvoj fazi iskrenuo skočni zglob i zbog toga još uvek nije sigurno da će igrati sa Italijom u petak. Španci možda budu želeli da sačuvaju ova dva igrača kako bi bili spremni za najveći drebi grupe sa Srbijom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading