ISTORIJA, ZA SVA VREMENA: Prvi put bez Amerike ili Srbije u polufinalu Mundobasketa!

Autor:

Sport

11.09.2019

16:11 >> 16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon eliminacije Sjedinjenih Američkih Država sa Svetskog prvenstva u Kini porazom od Francuske postalo je jasno da će ovogodišnji Mundobasket promeniti tok istorije igre pod obručima...

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Srbije

Prethodno je i Srbija ispala od Argentine, što je takođe bilo veliko iznenađenje, pa će naš tim odmeriti snage sa "Drim timom" u utešnoj utakmici u borbi za plasman od 5. do 8. mesta, umesto u finalu, što su svi očekivali pred početak prvenstva.

Pošto su Amerikanci obezbedili Olimpijske igre, a Srbija je ostala bez šanse da se domogne vize za Tokio kroz Mundobasket, to će biti meč bez rezultatskog značaja za obe ekipe. On se igra u četvrtak od 13 časova u Donguanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For the first time ever in a #FIBAWC, neither Team USA or Serbia (formerly Yugoslavia) won't compete in the semi-finals ?

A post shared by Eurohoops.net (@eurohoops_official) on Sep 11, 2019 at 6:38am PDT

 

Ispadanje Srbije i Amerike donelo je i novi košarkaški poredak i menjanje istorije košarke, pošto će ovo biti prvi put u istoriji da ni Srbija (ili prethodno Jugoslavija), niti Amerika neće biti najmanje u polufinalu Svetskog prvenstva u košarci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading