Lučić: Sad nam je još teže...

Autor:

Sport

12.09.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativci su uspeli da se izdignu posle neuspeha u Kini i da savladaju selekciju Amerike u borbi za plasman od 5. do 8. mesta. Bilo je dosta otežavajućih okolnosti na Svetskom prvenstvu, naši momci nisu tamo gde smo očekivali, ali daleko od toga da su nas obrukali ili izneverili, pobeda nad drim-timom za celu Srbiju ima veliku težinu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Lučić

Vladimir Lučić je odigrao sjajnu partiju protiv Amerikanaca kojima je ubacio 15 poena, a posle meča je novinarima otkrio kako "orlovi" nimalo lako nisu podneli poraz od Argentinaca.

- Nažalost utakmica bez rezultatskog značaja, posle svega što se desilo u proteklih nekoliko dana hteli smo da na pravi način završimo sve ovo. Svi su očekivali da ćemo se mi i Amerikanci naći u daljoj fazi takmičenja, ali šta je tu je, posle ove utakmice nam je još teže, ali šta je tu je, imamo još tu jednu utakmicu, da ostavimo pravi utisak. Moramo da budemo realni, oni su juče odigrali težak meč, što se osetilo u njihovoj igri u prvoj četvrtnini, što naravno ne umanjuje našu pobedu.Bilo nam je teško da ponovo izađemo na teren posle svega što smo zacrttali nismo uspeli da realizujemo - rekao je Lučić.

Naše košarkaše očekuje još jedna utakmica na Mundobasketu u Kini u borbi za 5. mesto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading