(FOTO) Amerikanac ponovo BRUTALNO izvređao NAŠ NAROD: SRBI, GOVNARI, VI STE KRIVI ZA 16.000.000 MRTVIH!

Autor:

Sport

13.09.2019

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki radio voditelj koji se nakon pobede Srbije nad Sjedinjenim Američkim Državama na Svetskom prvenstvu u Kini zapitao "da li u Srbiji ima hrane i interneta" otišao je korak dalje i okrivio našu zemlju za 16.000.000 mrtvih tokom Prvog svetskog rata.

Srbija - Amerika

Dan kasnije, u petak, Kevin Klensi očigledno zatrpan porukama i negativnim komentarima, odlučio je da se "izvini", krajnje šokantnom porukom:

- Hoću da se izvinim Srbiji. Trebalo je da imam više poštovanja za ljude koji su započeli Prvi svetski rat. Svaka vam čast što ste ubili Franca Ferdinanda, go***ri! To mesto (Evropa) je bilo bure baruta, samo ste vi kur**vi falili da ubijate ljude, 16 miliona ljudi je ubijeno - Bravo, napisao je Klensi na Tviter nalogu koji prati oko 320.500 ljudi.

Kevin Klensi je preko društvenih mreža nastavio da vređa Srbe, a ovo je jedna od takvih poruka koje raspršuju govor mržnje.

Tu nije bio kraj pa je on nastavio da proziva naše stanovništvo kako je siromašno pominjući rat i vređajući ljude koji su mu se obratili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading