(VIDEO) Kako je Bogdan "ugasio" ruskog komentatora

Sport

16.09.2017

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je savladala Rusiju u polufinalu Evropskog prvenstva u košarci, naši su ceo meč imali vođstvo, ali su se Rusi u poslednjoj četvrtini u nekoliko navrata približavali na svega 2-3 poena razlike. Ruski komentator nije mogao pred kraj meča da iskontroliše emocije, a nakon jedne trojke Šveda se baš razgalamio...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mačvan u duelu sa Mozgovim

Međutim, sreća je bila samo kratkog daha, pošto su Bogdanović i drugovi brzo usvratili udarac Rusima i na kraju stigli do velike pobede od 87:79.

Na nekih četiri minuta pre kraja susreta neverovatni Aleksej Šved je pogodio trojku kojom su Rusi stigli na svega dva poena minuta (73:75), komentator ruske televizije je bio egzaltiran nakon tih poena, očekujući totalni preokret, ali su naši pokazali čvrstinu i voljni momenat koji je bio dovoljan za veliku pobedu.

Na kraju je i sam komentator iz Rusije priznao da je Srbija zasluženo slavila, pošto je "Zbornaja komanda" imala samo Šveda koji je bio raspoložen, dok su "Orlovi" odigrali više timski.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo iz vizure ruskog novinara:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading