Sportska javnost u šoku: Trifa je ŠAMPION, GROMADA OD ČOVEKA!

Autor:

Sport

17.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Banjaluci! Poznati srpski trener Aleksandar Trifunović (52) preživeo je moždani udar, posle čega je hospitalizovan na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci. Kako se navodi, trener Igokee je u svom stanu osetio nelagodu, ali je bio dovoljno svestan i priseban da pozove bivšeg igrača, a sada funkcionera kluba Vuka Radivojevića, koji jer odmah otrčao do Trifunovića i odvezao ga u bolnicu. Čini se da je taj potez nekadašnjeg reprezentativca bio ključan da se sačuva život talentovanog stručnjaka.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Trifunović

BRZ OPORAVAK

Jedan od najbližih Trifinih prijatelja iz sveta košarke, menadžer Miodrag Ražnatović, za Srpski telegraf je rekao da je njegovo zdravstveno stanje sada dosta povoljnije.

- Trifa je sada mnogo bolje, nadam se da će se brzo oporaviti. Nisam se video s njim jer je u Banjaluci, a ni čuo, jer trenutno ne može da se razgovara s njim telefonom. Imam informaciju da je situacija sada bolja i svi se nadamo ekspresnom ozdravljenju - izjavio je Ražnatović.

SLAVNI DANI

Bivši Trifunovićev trener iz vremena Crvene zvezde Vladislav Lučić bio je šokiran vešću da je njegov nekadašnji igrač doživeo takvu dramu.

- Ne mogu da verujem da se mladom čoveku i sportisti može tako nešto desiti. Pamtim ga kao izuzetnog čoveka, igrača i trenera i molim se za njegovo brzo ozdravljenje. Proveli smo divne, šampionske godine zajedno u Crvenoj zvezdi i ova vest, koju sam pročitao baš na vašem sajtu, me je mnogo pogodila - rekao je Lučić za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading