"Orlovi" sleteli u Beograd, dočekani kako dolikuje: Bogdanović progovorio o sukobima u svlačionici...

Autor: telegraf.rs

Sport

16.09.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški reprezentativci Srbije su se vratili u Beograd posle učešća na Svetskom kupu u Kini gde su zauzeli 5. mesto. Naše košarkaše sačekala je na aerodromu "Nikola Tesla" grupa srpskih navijača.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Bogdanović

Bek srpske reprezentacije Bogdan Bogdanović rekao je po dolasku u Beograd da je njegovo individualno priznanje mala uteha za neuspeh Srbije na Mundobasketu u Kini.

- Nikad nije bila reprezentacija samo od jednog igrača, lepo je što je makar neko dobio nagradu, zahvalio bih se samo ljudima što su došli da nas dočekaju i to bih izdvojio - rekao je Bogdanović.

Tokom prvenstva bilo je priča o sukobima unutar svlačionice, naročito nakon poraza od Španije i Argentine, ali Bogdanović takve spekulacije negira.

- Tu smo mi, držimo se, imamo sjajnu atmosferu, nije se kvarila i dovodila u pitanje, to nas je držalo i držaće nas zauvek... Pisaće se svašta i mi znamo šta imamo i to je to - rekao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading