Stefan Janković: Ne kajem se zbog Partizana, razočarao sam se u Srbe

Autor:

Sport

19.09.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Stefan Janković podigao je mnogo prašine svojim prelaskom iz redova Crvene zvezde u Partizan prošle sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Ne kaje se, ali...

Sada je član AEK-a, gde je otišao kao pozajmljeni igrač Partizana. U opširnom intervjuu za Sport klub otkrio je da je i dalje igrač Partizana, te da je u razgovoru sa klubom procenio da je bolje za obe strane da ode u Grčku.

Zadovoljan je odnosom sa Andreom Trinkijerijem, ali je istakao da se košarkaški nisu pronašli. Naravno da je pričao i o svom odlasku iz Crvene zvezde u Partizan.

- Nema kajanja! Svi znamo šta se sve dešavalo tih meseci, a ja sam sve vreme ćutao. To mi je jedino žao i zbog toga se jedino kajem. Dok sam bio u Zvezdi ništa loše nisam pričao o Partizanu, kao što kasnije ništa loše nisam pričao o crveno-belima. Nisam na to gledao kao navijač, košarka je jednostavno moj posao. Nisam odrastao u Srbiji i neke stvari su me iznenadile i pogodile. Pustio sam da se kroz medije provlače svakakve izjave, svakakve laži... Sve je to potrajalo i kajem se što se tada nisam oglasio. Nisam dao nijednu izjavu, a bilo mi je nerealno da čitam neke detalje koje sam prvi put čuo o sebi. Žao mi je što nisam rekao svoju stranu priče. Bilo mi je svega preko glave. Srbin sam, ali nisam ovde odrastao i drugačiji mi je mentalitet. Nikad nisam bio navijač. Osetio sam rivalstvo između večitih rivala i žao mi je što se i danas toliko priča o tom transferu. Volim svoju zemlju i sve poštujem. Otac mi je okoreli Zvezdaš, moji su iz Foče... Nisam znao kako da se ponašam u datom trenutku, bilo je i pretnji, ali sve sam podneo muški. Onaj ko me ne poznaje možda misli da mrzim Zvezdu, ali to je tako kod nas. Malo sam se i razočarao u narod. Moja odluka je bila isključivo košarkaška i ponovo bih isto uradio. Ne kajem se – naglasio je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading