MURIĆ HRABRI SAIGRAČE PRED DUEL SA SRBIJOM: Slovenci igraju najlepšu i najbolju košarku!

Autor:

Sport

16.09.2017

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Slovenije Edo Murić rekao je da njegova ekipa igra najlepšu i najbolju košarku na Evropskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murić veruje da će sa Slovenijom da osvoji zlato na EP

Slovenija će u finalu EP igrati protiv Srbije u nedelju od 20.30 časova.

- Hteli smo Srbiju, dobili smo, jedva čekam da se vidimo na terenu. Plasman u finale je velika stvar za obe reprezentacije. Za nas jer smo prvi put tu, a Srbija nije imala sreće sa povredama, nema mnogo igrača i veliki je uspeh finale sa tom ekipom. Ova utakmica je tačka na i. Ne znam da li ćemo opet imati ovakvu priliku, daćemo sve od sebe da osvojimo zlato u duelu sa Srbijom - rekao je Murić i dodao:

Dobro ih poznajemo, zato smo ih želeli, znamo šta da očekujemo od njih. Znamo kako da ih napadnemo, samo to treba da uradimo u finalu. Mi mnogo lepše i bolje igramo ovaj Evrobasket. Srbija je iskusnija što se tiče nastupa u finalima, pa su šanse 50:50. Oni imaju igrače koji stalno igraju finala, vidite kako (Bogdan) Bogdanović ove godine vodi Srbiju. Iskustvo je na njihovoj strani, ali mi igramo lepše od svih ekipa. Finale je jedna utakmica, nosi puno pritiska i ko se bolje snađe. Mi se nadamo i daćemo sve od sebe da ćemo to biti mi.

Murić poznaje srpske reprezentativce, pošto je nekada igrao za Partizan.

 - Znam i jedne i druge, neki su igrali za Partizan, a neki za Zvezdu. Sa svima sam dobar, svi su sjajni momci. Dobro se znamo, kada sam bio u Partizanu igrao sam sa njima ili protiv tih igrača. Radujem se utakmici, dugo ću je pamtiti, nadam se da će to biti naš dan - istakao je Murić, koji će naredne sezone igrati za Efes.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading