Važne vesti za crveno-bele: Prodaja sezonskih ulaznica do početka sezone!

Autor:

Sport

23.09.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda zbog velikog interesovanja nastavlja prodaju sezonskih ulaznica u narednom periodu do zvaničnog početka sezone! Interesovanje navijača za kampanju prodaje sezonskih ulaznica je bilo takvo da je prvi kontigent štampanih sezonskih ulaznica rasprodat, a prodaja najefitnijih ulaznica poput paketa Nivo 400 u "Štark Areni" imala je izvanredan odziv.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Zbog toga klub je odlučio da produži prodaju sezonskih ulaznica koja će trajati do prvih ovosezonskih utakmica KK Crvena zvezda u Beogradu. Takođe, klub će od ponedeljka pustiti u prodaju i paket za SKY Box u "Štark Areni" a sa svim informacijama za te ulaznice, klub će se oglasiti još jednom u ponedeljak.

Prodaja sezonskih karata obavljaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a Evroliga paketi, uključujući i vrlo popularan paket Nivo 400 Arena, i dalje će biti dostupni za online kupovinu i u PC Ušće.

CENE SEZONSKIH KARATA 2019/20 U PRODAJI ZA SVE DOMAĆE UTAKMICE

Foto: kkcrvenazvezda.rs

PAKET KARATA EUROLEAGUE - ZA UTAKMICE U ARENI

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs

Prilikom kupovine kupac postaje član KK Crvena zvezda. Ukoliko je već član, potrebno je da ponese svoju člansku kartu. U suprotnom, automatski dobija i člansku kartu KK Crvena zvezda koju će mu biti izrađena i uručena u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu (bez obzira na prodajno mesto na kome je kupio sezonsku ulaznicu).

Takođe, kupac je u obavezi da priloži lične podatke za svaku kupljenu kartu, kao i JMBG broj, što nalaže novi Zakon o sportu i KK Crvena zvezda je u obavezi da dostavi te podate MUP Srbija, radi opštih uslova bezbednosti na sportskim događajima pa Vas klub moli za razumevanje po ovom pitanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading